dinsdag 20 februari 2018

Sponsor van de maand

Doordeweeks bezig met technische installaties, in het weekend toeschouwer of vlagger langs het voetbalveld. Met zijn bedrijf HulstFlier is Rob Winkelaar sponsor van v.v. SVI.

Aan het woord is Rob Winkelaar: Hallo, Mijn naam is Rob Winkelaar, adjunct directeur bij HulstFlier installateurs. Als adjunct directeur ben ik verantwoordelijk voor de vestiging van HulstFlier in Zwolle. Vanuit onze locatie aan de Gasthuisdijk 13 te Zwolle, bedienen we  de particuliere en zakelijke markt in de regio.  Zo hebben we  de technische  installaties verzorgd bij de nieuwe centrale Zwolse bibliotheek “de Stadkamer" , realiseren we de installaties bij de nieuwbouwwoningen op het Kraanbolwerk en voeren we installatietechnische service werkzaamheden uit voor (zorg)instellingen als Frion.

Ik heb in mijn jeugd met veel plezier bij v.v. SVI gevoetbald. Door mijn voetballende zoons ben ik nog steeds geregeld als toeschouwer of als vlagger op een voetbalveld in de regio te vinden. Bij v.v. SVI ontmoet ik nog steeds oude bekenden. Het is leuk om elkaar dan weer te spreken en te zien waar iedereen tegenwoordig mee bezig is.

Ik heb goede herinneringen aan de tijd die ik bij v.v. SVI heb doorgebracht. Ik vind het nog steeds een leuke club met een positieve en herkenbare uitstraling. Daarom verbind ik de naam van HulstFlier ook graag aan v.v. SVI.

Ik vind het belangrijk dat er goede amateurclubs zijn, waar jong en oud zich sportief uit kan leven en kan ontwikkelen. Daar wil ik als sponsor graag mijn steentje aan bijdragen.  Daarom ben ik sinds maart 2017 sponsor van v.v. SVI. Ik hoop dat ik de gelegenheid krijg om HulstFlier te promoten en dat mijn betrokkenheid  bij v.v. SVI zal bijdragen aan een bredere naamsbekendheid in de regio. https://www.vvsvi.nl/848/509/sponsor-van-de-maand/