dinsdag 20 februari 2018

Gas, water en riool

Gas, water en riool
HulstFlier ontwerpt en installeert gasinstallaties in gebouwen, waaronder woningen. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte aanleg en keuring van uw gasleiding. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de waarborgcriteria en de laatste normen, zoals vastgelegd in het Bouwbesluit.

Voor het installeren en keuren van een waterleidinginstallatie in een woonhuis tot en met het ontwerpen en monteren van complete industriële waterleidinginstallaties volgens de geldende voorschriften kunt u bij ons terecht. HulstFlier is gespecialiseerd in het realiseren van legionella-veilige warmwaterinstallaties met een groot tapwatercomfort voor o.a. woningen, horeca en recreatievoorzieningen.

Voor zowel de aanleg en onderhoud van diverse rioleringssystemen (binnen- en buitenriolering) als voor het ontstoppen en oplossen van rioleringsproblemen door onze eigen ontstoppingsdienst kunt u bij HulstFlier terecht.

service en onderhoud

 

Onze projecten

  • Vrijesectorwoningen in samenwerking met Groothuisbouw Emmeloord +

    In opdracht van Groothuisbouw Emmeloord ontwerpt, berekent, levert en installeert HulstFlier de complete werktuigbouwkundige en Lees meer..
  • 1

contactopnemen hulstflier