dinsdag 20 februari 2018

Telefonie en Datacommunicatie

Telefonie en Datacommunicatie
Telefonie en data zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Een goede infrastructuur is de basis voor een betrouwbare ICT omgeving. Vrijwel elk bedrijf, instelling of woning is tegenwoordig voorzien van een internetverbinding.

Het ontwerpen, tekenen, aanleggen, monteren en onderhouden van de netwerken valt onder de discipline van de elektrotechnici van HulstFlier. Voor o.a. scholen, zorginstellingen, kantoren en woningen worden complete netwerkinfrastructuren aangelegd. Het betreft  hier zowel koper- als glasvezelbekabeling. Glasvezelbekabeling maakt  een nog snellere overdracht van signalen mogelijk. HulstFlier volgt de ontwikkelingen op de voet, past deze toe, controleert en certificeert de installatie volgens de nieuwste richtlijnen en normen. Het netwerk verbindt gebruikers en toepassingen met elkaar.

Ook voor Centrale Antenne Installaties (CAI) heeft HulstFlier de kennis en vakmanschap in huis. Hoewel deze installaties hoofdzakelijk voor tv-signalen worden aangelegd, behoren ook telefoon en internet tot de mogelijkheden. Hotels, zorginstellingen en scholen kunnen voorzien worden van meerdere faciliteiten zoals extra kanalen, kabelkrant en een intern communicatiesysteem.

Het installeren van intercom en videofoon biedt mogelijkheden voor het beheer van toegang tot een gebouw. Spreek-luisterverbindingen, al dan niet met beeld, zorgen voor veiligheid en zijn uit te breiden met controlemogelijkheden door toepassing van de nieuwste technieken op dit gebied. HulstFlier is bekend met de noviteiten en draagt graag bij aan een veilige woon-, leef- en werkomgeving.

service en onderhoud

 

Onze projecten

  • Vrijesectorwoningen in samenwerking met Groothuisbouw Emmeloord +

    In opdracht van Groothuisbouw Emmeloord ontwerpt, berekent, levert en installeert HulstFlier de complete werktuigbouwkundige en Lees meer..
  • 1

contactopnemen hulstflier