dinsdag 20 februari 2018

Vacatures

Werken bij HulstFlier betekent met betrokkenheid, plezier en hard werken bouwen aan ons bedrijf.
Iedereen in onze organisatie telt mee en draagt zijn of haar steentje bij aan het uitvoeren van onze missie en visie. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en hun vakkennis op peil te houden door het bieden van uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Hierdoor blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Tevredenheid onder onze opdrachtgevers is daarbij ons doel! Professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn zijn onze kernwaarden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar vakbekwame medewerkers.

Op dit moment zijn er de volgende vacatures.

Vestiging Elburg

 • Leidinggevend Monteur Projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste Leidinggevend Monteur Projectgroep Utiliteit E  Als leidinggevend monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E.Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote elektrotechnische installaties, verdeelsystemen, databekabeling, toegangscontrolesystemen, videobewakingssystemen, domotica en beveiliging en innovatieve duurzame energiezuinige installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en alle relevante berekeningen Lees meer..
 • Tekenaar / Engineer Werktuigbouwkunde +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:  Tekenaar / Engineer Werktuigbouwkunde  Als tekenaar / engineer WTB maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en Lees meer..
 • Werkvoorbereider, projectgroep Utiliteit- W +

  Voor onze vestiging Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Werkvoorbereider, projectgroep Utiliteit W  Als werkvoorbereider maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior )projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties Lees meer..
 • Monteur W- & E-installaties, Particulieren & Kleinbouw +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Monteur W- & E-installaties, Particulieren & Kleinbouw  Als monteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Particulieren & Kleinbouw. De monteurs in deze projectgroep hebben kennis van kleine E- en W- installaties op woningbouw niveau en kleine industriële installaties. Ook zijn de medewerkers in deze projectgroep bijzonder goed in staat te improviseren en Lees meer..
 • Monteur W-installaties, Villabouw +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Monteur W-installaties, Villabouw Als monteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Vrijesectorwoningen.Dit is een speciaal samengestelde projectgroep die voor landelijke opdrachtgevers werkt. In de vrije sector woningen worden de werkzaamheden uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid om loodgieterswerk, cv installaties en mechanische wtw-ventilatie aan te leggen.De monteurs die verbonden zijn aan deze projectgroep Lees meer..
 • Hulpmonteur(s), projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste en leergierige Hulpmonteur(s), projectgroep Utiliteit E Als hulpmonteur verricht je voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Je wordt gekoppeld aan een monteur, welke je assisteert bij allerlei werkzaamheden. Het is jouw taak om de monteur te ontlasten door voor- en afmontage werkzaamheden nauwkeurig en gestructureerd uit te voeren. Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E. Lees meer..
 • Servicemonteur, projectgroep Service & Onderhoud +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Servicemonteur, projectgroep Service & Onderhoud Als servicemonteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Service & Onderhoud.Deze monteurs worden in eerste instantie aangestuurd door zowel de projectleider als de telefoniste en servicecoördinator. Zij geven aan waar een storing is en wat de storing inhoudt. Tevens wordt onderhoud ingepland. Technische ondersteuning bij meer complexe Lees meer..
 • Monteur, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Monteur, projectgroep Utiliteit W Als monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door loodgieters en cv monteurs. Deze monteurs werken vanaf tekening en zijn opgeleid om uitsluitend eerder genoemde installaties aan te brengen. Zij hebben daar bewust voor gekozen Zij hebben goede kennis Lees meer..
 • Hulpmonteurs W-installaties +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste en leergierige Hulpmonteurs W-installaties  Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Zij ontwerpen en engineeren deze Lees meer..
 • Leidinggevend monteur W- installaties +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Leidinggevend monteur W- installatiesDe leidinggevend monteur maakt deel uit van de projectgroep Utiliteit W. De leidinggevend monteur voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle installaties volgens de specificaties in de opdracht en stuurt daarbij een team van monteurs aan. Bekijk hier de details van de vacature Lees meer..
 • 1

Vestiging Zwolle

 • Monteur W-installaties +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van: Monteur W-installatiesAls monteur W-installaties voer je zelfstandig alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden uit met betrekking tot het plaatsen, vervangen en onderhouden van werktuigkundige installaties. Daarnaast controleer en test je de eigen werkzaamheden en die van de overige monteurs in de ploeg. Je geeft zo nodig leiding aan 2e monteurs en hulpmonteurs. Bekijk hier de details Lees meer..
 • Hulpmonteurs W- en E- installaties +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s in de functie van:  Hulpmonteurs W- en E- installaties  Als hulpmonteur verricht je voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Je wordt gekoppeld aan een monteur, welke je assisteert bij allerlei werkzaamheden. Het is jouw taak om de monteur te ontlasten door voor- en af-montage werkzaamheden nauwkeurig en gestructureerd uit te voeren. Bekijk hier de details van de vacature Lees meer..
 • Monteur E-installaties, projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur E-installaties, projectgroep Utiliteit E  Als monteur E-installaties maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E.In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door elektromonteurs. Dit zijn monteurs die zijn opgeleid om elektrotechnische installaties aan te leggen in voornamelijk grote nieuwbouw- en verbouwprojecten. Deze monteurs zijn elektrotechnisch opgeleid en werken vanaf tekening en zijn Lees meer..
 • Monteur W-installaties, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur W-installaties, projectgroep Utiliteit W  Als monteur W-installaties maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft (assistent, gewone of senior) projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze Lees meer..
 • Monteur W- & E-installaties, Projectgroep Particulieren & Kleinbouw +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur W- & E-installaties, Projectgroep Particulieren & Kleinbouw  Als monteur W- en E-installaties maak je onderdeel uit van de projectgroep Particulieren & Kleinbouw. De monteurs in deze projectgroep hebben kennis van kleine W- en E- installaties op woningbouw niveau en kleine industriële installaties. Ook zijn de medewerkers in deze projectgroep bijzonder goed in staat Lees meer..
 • 1

Vestiging Dordrecht

 • Werkvoorbereider / Calculator E woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:  Werkvoorbereider / Calculator E (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)Als werkvoorbereider/ calculator E houdt je je bezig met het ontwerpen, berekenen en calculeren van elektrotechnische installaties. Op basis hiervan maak je een offerte of je verzorgt de benodigde stukken voor een aanbesteding. Als werkvoorbereider/ calculator ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de te realiseren opdrachten voor de Lees meer..
 • Servicedesk medewerker 32 – 40 uur per week woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:  Servicedesk medewerker 32 – 40 uur per week (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)  De servicedesk medewerker maakt deel uit van de projectgroep Service en Onderhoud.Als servicedesk medewerker ben je primair verantwoordelijk voor een klantvriendelijke ontvangst van onze klanten, voor het correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken en voor het gereedmaken van e-mails en postzendingen.Daarnaast neemt de Lees meer..
 • Werkvoorbereider / Engineer, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Werkvoorbereider / Engineer, projectgroep Utiliteit W  Als werkvoorbereider / engineer maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv-systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en Lees meer..
 • Leidinggevend monteur E, woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Leidinggevend Monteur E (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)In de bouw worden de elektrotechnische installatie werkzaamheden uitgevoerd door elektromonteurs. Dit zijn monteurs die zijn opgeleid om elektrotechnische installaties aan te leggen in voornamelijk grote nieuwbouw- en verbouwprojecten waarbij wordt gewerkt vanaf tekening.De leidinggevend monteur E voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle installaties volgens de specificaties Lees meer..
 • Leidinggevend monteur W, woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Leidinggevend Monteur W (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)In de bouw worden de werktuigkundige installatie werkzaamheden uitgevoerd door loodgieters en cv-monteurs. Dit zijn monteurs die zijn opgeleid om werktuigkundige installaties aan te leggen in voornamelijk grote nieuwbouw- en verbouwprojecten waarbij wordt gewerkt vanaf tekening.De leidinggevend monteur W voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle installaties volgens Lees meer..
 • Service technicus / - monteur W, woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Servicetechnicus/ - monteur W (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)Als servicetechnicus/ - monteur W maak je onderdeel uit van de projectgroep Service & Onderhoud. De monteurs in deze projectgroep worden in eerste instantie aangestuurd door zowel de projectleider als de telefoniste en servicecoördinator. Zij geven aan waar een storing is en wat de storing inhoudt. Tevens wordt onderhoud ingepland. Technische Lees meer..
 • Service technicus / - monteur E, woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste  Servicetechnicus/ - monteur E (woonachtig regio Drechtsteden-Rotterdam)Als servicetechnicus/ - monteur E maak je onderdeel uit van de projectgroep Service & Onderhoud. De monteurs in deze projectgroep worden in eerste instantie aangestuurd door zowel de projectleider als de telefoniste en servicecoördinator. Zij geven aan waar een storing is en wat de storing inhoudt. Tevens wordt onderhoud ingepland. Technische Lees meer..
 • 1