dinsdag 12 december 2017

Vacatures

Werken bij HulstFlier betekent met betrokkenheid, plezier en hard werken bouwen aan ons bedrijf.
Iedereen in onze organisatie telt mee en draagt zijn of haar steentje bij aan het uitvoeren van onze missie en visie. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en hun vakkennis op peil te houden door het bieden van uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Hierdoor blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Tevredenheid onder onze opdrachtgevers is daarbij ons doel! Professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn zijn onze kernwaarden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar vakbekwame medewerkers.

Op dit moment zijn er de volgende vacatures.

Vestiging Elburg

 • Leidinggevend Monteur Projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste Leidinggevend Monteur Projectgroep Utiliteit E  Als leidinggevend monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E.Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote elektrotechnische installaties, verdeelsystemen, databekabeling, toegangscontrolesystemen, videobewakingssystemen, domotica en beveiliging en innovatieve duurzame energiezuinige installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en alle relevante berekeningen Lees meer..
 • Tweede monteur, projectgroep Beveiliging +

  Als totaalinstallateur werken wij vanuit onze vestigingen in Elburg, Dordrecht en Zwolle.Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:  Tweede Monteur, projectgroep BeveiligingDeze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van toegangscontrolesystemen, videobewakingssystemen, domotica en brandmeld- en beveiliging-installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, projecteren, engineeren, certificeren en kunnen alle relevante berekeningen maken. Bekijk hier de details van Lees meer..
 • Tekenaar / Engineer Werktuigbouwkunde +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:  Tekenaar / Engineer Werktuigbouwkunde  Als tekenaar / engineer WTB maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en Lees meer..
 • Werkvoorbereider, projectgroep Utiliteit- W +

  Voor onze vestiging Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Werkvoorbereider, projectgroep Utiliteit W  Als werkvoorbereider maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior )projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties Lees meer..
 • Monteur W- & E-installaties, Particulieren & Kleinbouw +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Monteur W- & E-installaties, Particulieren & Kleinbouw  Als monteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Particulieren & Kleinbouw. De monteurs in deze projectgroep hebben kennis van kleine E- en W- installaties op woningbouw niveau en kleine industriële installaties. Ook zijn de medewerkers in deze projectgroep bijzonder goed in staat te improviseren en Lees meer..
 • Monteur W - installaties, projectgroep Vrijesectorwoningen +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Monteur W - installaties, projectgroep Vrijesectorwoningen  Als monteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Vrijesectorwoningen.Dit is een speciaal samengestelde projectgroep die voor landelijke opdrachtgevers werkt. In de vrije sector woningen worden de werkzaamheden uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid om loodgieterswerk, cv installaties en mechanische wtw-ventilatie aan te leggen.De monteurs die verbonden zijn Lees meer..
 • Hulpmonteur(s), projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste en leergierige Hulpmonteur(s), projectgroep Utiliteit E Als hulpmonteur verricht je voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Je wordt gekoppeld aan een monteur, welke je assisteert bij allerlei werkzaamheden. Het is jouw taak om de monteur te ontlasten door voor- en afmontage werkzaamheden nauwkeurig en gestructureerd uit te voeren. Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E. Lees meer..
 • Servicemonteur, projectgroep Service & Onderhoud +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Servicemonteur, projectgroep Service & Onderhoud Als servicemonteur maak je onderdeel uit van de projectgroep Service & Onderhoud.Deze monteurs worden in eerste instantie aangestuurd door zowel de projectleider als de telefoniste en servicecoördinator. Zij geven aan waar een storing is en wat de storing inhoudt. Tevens wordt onderhoud ingepland. Technische ondersteuning bij meer complexe Lees meer..
 • Monteur, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Monteur, projectgroep Utiliteit W Als monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door loodgieters en cv monteurs. Deze monteurs werken vanaf tekening en zijn opgeleid om uitsluitend eerder genoemde installaties aan te brengen. Zij hebben daar bewust voor gekozen Zij hebben goede kennis Lees meer..
 • Hulpmonteurs W-installaties +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste en leergierige Hulpmonteurs W-installaties  Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Zij ontwerpen en engineeren deze Lees meer..
 • Leidinggevend monteur W- installaties +

  Voor onze vestiging in Elburg zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: Leidinggevend monteur W- installatiesDe leidinggevend monteur maakt deel uit van de projectgroep Utiliteit W. De leidinggevend monteur voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle installaties volgens de specificaties in de opdracht en stuurt daarbij een team van monteurs aan. Bekijk hier de details van de vacature Lees meer..
 • 1

Vestiging Zwolle

 • Werkvoorbereider / tekenaar, woningbouwinstallaties +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Werkvoorbereider / tekenaar, woningbouwinstallaties  Als werkvoorbereider/tekenaar maak je onderdeel uit van de projectgroep Woningbouw. Deze projectgroep wordt aangestuurd door een projectleider en heeft op kantoor assistent projectleider(s) en werkvoorbereider(s)/tekenaar(s). Deze mensen hebben kennis van E -en W-installaties op woningbouw niveau. Engineering van duurzame technieken ten behoeve van kleine installaties behoort eveneens tot deze projectgroep. Lees meer..
 • Monteur W-installaties +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van: Monteur W-installatiesAls monteur W-installaties voer je zelfstandig alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden uit met betrekking tot het plaatsen, vervangen en onderhouden van werktuigkundige installaties. Daarnaast controleer en test je de eigen werkzaamheden en die van de overige monteurs in de ploeg. Je geeft zo nodig leiding aan 2e monteurs en hulpmonteurs. Bekijk hier de details Lees meer..
 • Hulpmonteurs W- en E- installaties +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s in de functie van:  Hulpmonteurs W- en E- installaties  Als hulpmonteur verricht je voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Je wordt gekoppeld aan een monteur, welke je assisteert bij allerlei werkzaamheden. Het is jouw taak om de monteur te ontlasten door voor- en af-montage werkzaamheden nauwkeurig en gestructureerd uit te voeren. Bekijk hier de details van de vacature Lees meer..
 • Monteur E-installaties, projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur E-installaties, projectgroep Utiliteit E  Als monteur E-installaties maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit E.In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door elektromonteurs. Dit zijn monteurs die zijn opgeleid om elektrotechnische installaties aan te leggen in voornamelijk grote nieuwbouw- en verbouwprojecten. Deze monteurs zijn elektrotechnisch opgeleid en werken vanaf tekening en zijn Lees meer..
 • Monteur W-installaties, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur W-installaties, projectgroep Utiliteit W  Als monteur W-installaties maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft (assistent, gewone of senior) projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze Lees meer..
 • Monteur W- & E-installaties, Projectgroep Particulieren & Kleinbouw +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van:  Monteur W- & E-installaties, Projectgroep Particulieren & Kleinbouw  Als monteur W- en E-installaties maak je onderdeel uit van de projectgroep Particulieren & Kleinbouw. De monteurs in deze projectgroep hebben kennis van kleine W- en E- installaties op woningbouw niveau en kleine industriële installaties. Ook zijn de medewerkers in deze projectgroep bijzonder goed in staat Lees meer..
 • Projectleider, projectgroep Utiliteit E +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Projectleider, projectgroep Utiliteit E  Als projectleider maak je onderdeel uit van de projectgroep Utiliteit E.In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door elektromonteurs. Dit zijn monteurs die zijn opgeleid om elektrotechnische installaties aan te leggen in voornamelijk grote nieuwbouw- en verbouwprojecten. Deze monteurs zijn elektrotechnisch opgeleid en werken vanaf tekening en zijn opgeleid Lees meer..
 • Projectleider, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Projectleider, projectgroep Utiliteit W  Als projectleider maak je onderdeel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft (assistent, gewone of senior) projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties Lees meer..
 • 1

Vestiging Dordrecht

 • Hulpmonteur W +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Hulpmonteur W  Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Zij ontwerpen en engineeren deze installatie Lees meer..
 • Monteur W +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Monteur W  Als monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties.Als monteur W voer je zelfstandig alle Lees meer..
 • Servicetechnicus W +

  Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Servicetechnicus W  Als servicetechnicus maak je onderdeel uit van de projectgroep Service & Onderhoud. De monteurs in deze projectgroep worden in eerste instantie aangestuurd door zowel de projectleider als de telefoniste en servicecoördinator. Zij geven aan waar een storing is en wat de storing inhoudt. Tevens wordt onderhoud ingepland. Technische ondersteuning bij meer complexe storingen Lees meer..
 • Werkvoorbereider / Engineer, projectgroep Utiliteit W +

  Voor onze vestiging Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:  Werkvoorbereider / Engineer, projectgroep Utiliteit W  Als werkvoorbereider / engineer maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W.Deze afdeling heeft projectleider(s), tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv-systemen, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, airconditioning, klimaatinstallaties en grote sanitaire installaties. Zij kunnen deze installaties zelf ontwerpen, engineeren en Lees meer..
 • 1