dinsdag 20 februari 2018

Meet- en Regelinstallatie

Meet- en Regelinstallatie
Elke werktuigbouwkundige installatie  functioneert alleen goed door juist te meten, juist in te regelen en door toepassing van de juiste regeltechniek. Goede parameterinstellingen kunnen een enorme energiebesparing opleveren. Alle regeltechnische communicatie kan via het datanet en op afstand via internet bediend worden. Hiermee wordt het maximale rendement uit de installatie verkregen. Niet alleen voor wat betreft het technisch rendement, maar zeker ook op het gebied van gebruiksgemak, comfort, levensduur, efficiënt gebruik en kostenbesparing door een lager energieverbruik.
HulstFlier heeft haar  focus voortdurend op energieconcepten. Onze uitgebreide regeltechnische afdeling heeft een grote meerwaarde om  innoverend en concurrerend te blijven.

Aangebrachte installaties voor verwarming koeling ventilatie enz. kunnen worden geregeld door middel van een regeltechnische installatie, een zogenaamd GBS (gebouw beheersysteem). Met dit  systeem kan men de gehele installatie te regelen, monitoren en optimaliseren. Tevens kan met dit systeem de installatie op afstand worden aangepast en gemonitord.
Een goed geconditioneerd en beheersbaar binnenklimaat staat garant voor prettig wonen, leven en werken.

Onze projecten

  • Stadskazerne Kampen wordt cultuurcluster +

    De voormalige Van Heutszkazerne in Kampen is verbouwd om onderdak te kunnen geven aan onder Lees meer..
  • Preventief en correctief onderhoud restaurant en partycentrum De Haas +

    Restaurant & partycentrum De Haas is een horecabedrijf midden in het historische centrum van Elburg. Lees meer..
  • 1